Vergunningen

Vergunningvrij & Vergunningen aanvragen

Voor bijna alle in- & outdoor festivals is een vergunning nodig. Wij vragen de benodigde vergunningen voor u aan. En zorgen voor de afhandeling.

Het Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken bepaalt welke frequenties op een een bepaalde locatie mogen worden gebruikt. Wij vragen ook in het buitenland uw vergunning aan.

R&S heeft een doorlopende landelijke vergunning beschikbaar binnen zowel UHF als VHF band. Dit is een uitkomst voor late beslissers.

Voor grotere events en festivals zijn er meerdere soorten vergunningen. Neem contact met ons op voor een advies op maat. Wij helpen u met het aanvragen van uw vergunning.

Bron > Agentschap Telecom : Ministerie van Economische zaken
Alle tijdelijke vergunningen zijn op basis van medegebruik. Bij grote evenementen of festiviteiten in het land overleggen we zoveel mogelijk met de bekende partijen om te voorkomen dat de frequenties te dicht op elkaar worden geprogrammeerd. Dit om eventuele hinder van de andere partijen te minimaliseren.

Analoog en Digitaal – DMR

Het aanvragen van een tijdelijke vergunning wordt door R&S administratief geregeld, voor events met versterkers heeft het Agentschap Telecom 10 werkdagen nodig om dit te realiseren. Voor kleine events en de late beslissers heeft R&S een doorlopende landelijke vergunning beschikbaar binnen zowel UHF als VHF band.

Tetra band

Voor vergunning aanvragen in de Tetra band en voor het gebruik van een tijdelijk besloten netwerk heeft het Agentschap Telecom ook minimaal 10 werkdagen nodig om de vergunning te realiseren. Het is dus belangrijk dat u – zodra u zeker bent van het doorgaan van uw event – de offerte tekent. Zodat wij de vergunningaanvraag kunnen starten.

Eigen vergunning

Heeft u een eigen vaste vergunning, met eigen portofoons of een netwerk? En u heeft tijdelijk extra portofoons nodig? Dan kunnen wij u extra huur-portofoons leveren die zijn afgestemd op uw frequentie. Wilt u portofoons aanschaffen met een eigen vergunning, dan kunnen wij de vergunningsaanvraag regelen.

Tetra / Trunking netwerk: Entropia netwerk

Het aanvragen van een vergunning voor het gebruik van het Entropia Netwerk wordt ook door R&S verzorgd. Hierbij is van belang waar, welke dagen, hoeveel portofoons en het aantal groepen dat men wil gebruiken. Bij een bijzondere locatie, wordt er vooraf met Entropia afgestemd of de dekking gewaarborgd kan worden. Het Entropia Netwerk is hoofdzakelijk bedoeld voor grotere afstanden Outdoors.

Aanvragen buitenland

Vraag naar de mogelijkheden, hier is wat meer tijd nodig.